Puheenjohtajan palsta

Hei kaikki,

sääntömääräinen kevätkokous on hoidettu ja virallisten asioiden jälkeen kävimme paljon keskustelua yhdistyksen tulevaisuudesta. Läsnäolevilta jäseniltä tuli kehittämisen arvoisia ideoita ja hallitus niitä sitten tarkemmin tutkii ja työstää.

Kevätkokouksessa tuli myös tiedotus ja se koskee koko meidän jäsenistöä. Tuleva syyskokous joutuu normaalin hallituksen jäsenten valitsemisen lisäksi valitsemaan uuden puheenjohtaja. Syistä joita en ryhdy julkisesti enempää käsittelemään, olen päättänyt luopua puheenjohtajan tehtävistä ja toivon, että te jäsenet löydätte arvoisenne puheenjohtajan.

Tämä toki aiheuttaa muitakin muutoksia yhdistyksen toimintaan: Kädestä pitäen -opastukselle pitää löytää vastuuhenkilö, kotisivujen ylläpito, facebook-ryhmän ylläpito ja ehkä haastavimpana Aninkaisen toimittaminen. Teen vielä 3/2018 lehden, mutta sitten uusi henkilö saa ottaa lehden vastuulleen.

Suurin osa tästä yhteisestä matkasta on ollut muistorikasta ja mukavaa ja haikien mielin joudun nyt toteamaan että se tie päättyy. Toivotan teille jokaiselle oikein mukavaa kesää ja antoisia hetkiä sukututkimuksen parissa.

T: Sari