Mukaan toimintaan

1. Osallistu tapahtumiin ja tutustu toimintaamme.

Yhdistyksemme järjestää tammi-toukokuussa ja syys-joulukuussa monenlaista kiinnostavaa toimintaa. Oletko kiinnostunut sukututkimuksen alkeista? Tietokoneen käytöstä suku-tutkimuksen apuna? Haluatko perehtyä vanhojen käsialojen saloihin? Näistä löydät lisää tietoa yhdistyksen kotisivuilta ja Turun maakunta-arkiston ilmoitustaululta.


2. Osallistu yhdistyksen järjestämille retkille.

Retkiä tehdään lähikuntien kiinnostaviin kohteisiin, mm. kartanoihin. Onko itselläsi tiedossa joku mieleenkiintoinen tutustumiskohde, mikä voisi kiinnostaa muitakin sukututkijoita? Ilmoita siitä yhdistykselle, niin tutkimme retken järjestämisen mahdollisuutta. Retket tehdään omakustannushintaan.


3. Liity jäseneksi.

Liittyessäsi jäseneksi, saat neljä Aninkainen-lehteä ja jäsenhintaan vuosikirjan. Näiden lisäksi saat alennusta retkistä. Jäseneksi liittyminen on helppoa. Laitat vain ilmoituksen suoraan näiden sivujen kautta tai perinteisen postin kautta (yhteystiedot sivu). Jäsenmaksu on 30 euroa / kalenterivuosi. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan. Laittaessasi jäseneksi liittymisilmoituksen netin kautta, niin laita mukaan perinteinen postiosoitteesi, jotta yhdistyksen lehti tavoittaa sinut. MUISTAKAA SE POSTIOSOITE !!! Näin vältymme siltä, että sihteerin täytyy sitä joka kerta erikseen pyytää.


Jäsenistölle

1) Mikäli yhteystietosi muuttuvat, niin ilmoita siitä vaikka palautelomakkeen kautta. Näin varmistat Aninkainen -lehden ja muun yhdistyksen postin saapumisen ilman ylimääräisiä mutkia.

2) Ystävällisesti myös pyytäisin ilmoittamaan jäsenen mahdollisesti poistumisesta keskuudestamme. Näin vältämme ikävät laskut ja huomautuslaskut.

3) Maksathan jäsenmaksusi ajoissa ja selkeästi mainiten nimesi ja/tai jäsennumerosi. Näin vältymme turhilta huomautuskirjeiltä ja saamme pidettyä jäsenrekisterin ajantasalla.