KÄDESTÄ PITÄEN -OPASTUS

Turun Seudun Sukututkijoiden vapaaehtoiset antavat Kädestä pitäen opastusta sukututkimuksesta kiinnostuneille ihmisille Kansallisarkiston Turun toimipaikassa.

Opastus on ilmaista eikä sinne tarvitse ilmoittautua etukäteen. Varsinaista sukututkimusta siellä ei tehdä, vaan opastetaan mistä mitäkin materiaalia löytyy ja miten tutkimuksissa pääsee alkuun/eteenpäin.

Opastusta annetaan jokainen keskiviikko kello 13-16 (12.9.2018 alkaen) ja lisäksi parillisen viikon tiistaisin kello 16-18.

Kiinnostaisiko sinua toimia opastajana? Tule Kansallisarkiston Turun toimipaikkaan 27.11.2018 kello 16. Ensin luvassa pieni info/koulutus jokaiselle kiinnostuneelle ja sen jälkeen liitymme jäsenistön mukaan kierrokselle, missä pääsemme katsomaan mm. makasiineissa säilyttävää alkuperäismateriaalia.

Opastajia tarvitaan jatkuvasti ja olisimme iloisia, jos sinulta liikenisi joskus se pari tuntinen yhteiseksi hyväksi. Syyskauden kaikki vuorot ovat vielä avoinna ja niitä varten tulee oma varauslista elokuun aikana. Ilmoita Jouni Kakkoselle pikaisesti sähköpostiosoitteesi, niin katsotaan sinulle sopivat opastusajat.


Tervetuloa