Keskustelua sukututkimuksesta

Suku Forum

Suku Forum on Suomen Sukututkimusseuran ylläpitämä moderoitu keskustelupalsta, jolla keskustellaan kaikista mahdollisista sukututkimusta koskevısta asioista. Suku Forumilla on kymmeniä eri keskusteluryhmiä ja teemoja esim. maakunnan, paikkakunnan ja suvun mukaan. Alustalla on myös esimerkiksi. paikallisyhdistyksillä oma tiedotuspalstansa, dna-tutkimusta koskevat keskusteluketjunsa, sukuohjelmistoja koskeva keskusteluketju ja jopa kirppisketju, jossa voi ilmoittaa esim. ostettavista tai myytävistä kirjoista.


Facebook-ryhmät

Yhdistyksellämme on oma Facebook-tili. Voit liittyä ryhmään Turun Seudun Sukututkijat, Åbonejdens Släktforskare. Jaamme tilillä tietoa esimerkiksi tulossa olevista tapahtumista, sukututkijoita kiinnostavista ajankohtaisista asioista ynnä paljosta muusta.

Facebookissa on paljon erilaisia sukututkimukseen keskittyviä ryhmiä. Suosittelemme seuraamaan ainakin Suomen Sukututkimusseuran, Suomen Sukututkimusseuran keskusteluryhmän, Suomen Sukuhistoriallisen yhdistyksen ja vaikkapa eri arkistojen ja toisten paikallisyhdistysten tilejä.

Myös monilla paikkakunnilla on kiinnostavia tilejä, joissa paikkakuntalaiset jakavat esimerkiksi vanhoja (ja uudempiakin) valokuvia ja keskustelevat paikkakunnan historiasta.