Tapahtumakalenteri 2021

1. Tapahtumissa, jotka yhdistyksemme itse järjestää Zoomin kautta, käytetään aina sitä Zoom-linkkiä ja niitä kirjautumistunnuksia, jotka jäsenille lähetettiin sähköpostin kautta 13.1.2021. Jos ne ovat hukkuneet, voit kysyä niitä sähköpostilla turunsukututkijat@gmail.com tai puheenjohtaja.turunsukututkijat@gmail.com.

2. Tapahtumissa, jotka järjestetään yhteistyössä useampien paikallisten sukututkimusyhdistysten kanssa, on omat erilliset kirjautumislinkit ja -tiedot, jotka on kerrottu kyseisen tapahtuman yhteydessä. Nämä kurssit erottaa merkinnästä YHTEISTYÖKURSSI.

3. Alla lueteltujen tapahtumien lisäksi Turun Seudun Sukututkijat on hankkinut Juha Vuorelalta oikeudet 15 kerran luentosarjaan, joka esitetään syksyn 2021 aikana Teamsilla. Yhdistyksen jäsenet saivat sähpostilla 18.8.2021 noihin luentoihin linkin, joka on siis käytössä kaikkina noina aikoina. Kunkin luentokerran tallenne on lisäksi katsottavissa viikon ajan jälkikäteen. Tähänkin saitte 18.8.2021 osoitteen ja salasanan.

Tapahtumiin liittyminen Zoomin kautta on periaatteessa helppoa. Kun tiedät tapahtuman ja sen ajankohdan, johon haluat osallistua, kopioit vain sinulle lähetetyn linkin ja liität sen selaimen osoiteriville ja painat Enteriä. Tapahtuman moderaattori (järjestäjä) päästää sinut sisään. Liitymiseen voi mennä hetki, joten odota rauhassa. Tutustu tarkemmin ohjeisiin, mutta huomaa, että näissä ohjeissa ei ole linkin osoitetta.


Joulukuussa 2021 tapahtuu

ti 7.12. klo 18.00-20.00 Dna-piiri zoomilla: Jouni Kakkonen

ke 8.12. klo 18:00-20:00 SukuJutut tutuksi zoomilla : Björn Wigren