Näin toimimme

Järjestämme Kädestä pitäen -opastuksia Kansallisarkiston Turun toimipisteessä keskiviikkoisin klo 13–16 ja parillisten viikkojen tiistaisin klo 16-18. Opastusten tarkoituksena on auttaa sukututkimusta aloittavia alkuhankaluuksissa. Opastukset ovat ilmaisia, paikalle voi tulla ilmoittautumatta eikä pääsy edellytä Turun Sukututkijain jäsenyyttä.Tarkemmin päivät voi tarkistaa Tapahtumakalenterista

Arkistolaitoksen Turun toimipisteessä on lähes viikottain järjestämäämme koulutusta tai luentoja, joista tarkemmin Tapahtumakalenterissa.

* Vanhat käsialat ja asiakirjat -kurssituksesta vastaa Veli-Pekka Toropainen, toropekka@gmail.com

* Sukujutut-ohjelman käyttökoulutuksesta vastaa Björn Ahti, nalle@bratieto.fi

* Geni-koulutuksesta vastaa Markku Ilus, milus44@gmail.com

Näiden lisäksi löytyy tälläkin hetkellä Ajankohtaista-palstalta muutama kiinnostava asia tutustuttavaksi ja ilmoittauduttavaksi.

Toimitamme myös erilaisia sukututkimusta auttavia ja syventäviä tekstejä ja laajempiakin kirjoituksia. Näistä hyvä esimerkki on Veli Pekka Toropaisen ja hänen työtovereidensa turkulaisten sukujen tutkimukseen ja aineistojen äärelle opastava "Sukututkimuksen sokkelot Turussa"

Ja sokerina pohjalla: monipuolinen jäsenlehtemme Aninkainen, joka kolahtaa neljä kertaa vuodessa jokaisen jäsenen postilaatikkoon. Aninkaisen lisäksi julkaisemme muutaman vuoden välein Turun Seudun Sukututkijat ry:n vuosikirjaa.