Järjestämme Kädestä pitäen opastuksia Kansallisarkiston Turun toimipisteessä keskiviikkoisin klo 13- 16 ja parillisten viikkojen tiistaisin klo 16-18. Keväällä 2019 nämä tiistait ovat: 8.1.; 22.1; 5.2; 19.2; 5.3.; 19.3.; 2.4.; 16.4; 14.5. Opastusten tarkoituksena on auttaa sukututkimusta aloittavia alkuhankaluuksissa. Opastukset ovat ilmaisia, voi tulla ilmoittautumatta eikä pääsy edellytä Turun Sukututkijain jäsenyyttä.

Mielestämme jäsenmaksulle saa vastinetta runsaasti, jäseneksi kannattaa liittyä. Arkistolaitoksen Turun toimipisteessä on lähes viikottain järjestämäämme koulutusta tai luentoja, joista tarkemmin Tapahtumakalenterissa.

* Vanhat käsialat ja asiakirjat- kurssituksesta vastaa Veli-Pekka Toropainen, toropekka@gmail.com

* Sukujutut- ohjelman käyttökoulutuksesta vastaa Björn Ahti, nalle@bratieto.fi

* Geni-koulutuksesta vastaa Markku Ilus, milus44@gmail.com

Nåiden lisäksi löytyy tälläkin hetkellä Ajankohtaista-palstalta pari mahtavaa tapahtumaa tutustuttavaksi ja ilmoitttauduttavaksi.

Toimitamme totta kai myös erilaisia sukututkimusta auttavia ja syventäviä tekstejä ja laajempiakin kirjoituksia. Näistä on esimerkkinä Veli Pekka Toropaisen ja työtoverien hieno kirjoitus "Sukututkimuksen sokkelot Turussa", joka on luettavissa TÄSTÄ

Ja sokerina pohjalla: Jäsenlehti Aninkainen kolahtaa 4 kertaa vuodessa jokaisen jäsenen postilaatikkoon.